Behandelingen


Een behandeling biedt niet alleen een uitstekende bescherming aan het hout maar verlengt ook de levensduur van het hout aanzienlijk. Dat is dan ook de reden dat wij een behandeling altijd aanraden.
Naast de bescherming die het biedt stelt het je ook in staat om het meubel gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. 
Gezien deze voordelen bieden wij verschillende behandelingen aan

 


Nanocoating

De beste bescherming van dit moment! Een onzichtbare beschermlaag voor binnen en buiten. Maakt het hout water, vuil en vet afstotend. Algen en mossen aangroeiwerend, UV bestendig, chemisch resistent en zeer milieuvriendelijk. 

Wil je graag een kleurresultaat van een wash? Geen probleem! De nanocoating is kleurloos en kan ook over de wash worden aangebracht!


Zie hoe de waterdruppels blijven liggen op het hout!


Transparante Beits

Een naturel beschermlaag voor buiten. De kleur van het hout wordt een tint donkerder en brengt de natuurlijke kleur van het hout meer naar boven en maakt deze mooier.

 


Blanke lak (mat)

Een naturel beschermlaag voor binnen zonder glans. De kleur van het hout wordt een tint donkerder en brengt de natuurlijke kleur van het hout meer naar boven en maakt deze mooier. De kleurresultaat is hetzelfde als met een transparante beits voor buiten.
 


White Wash

Geeft het hout een witte kleur maar de nerven van het hout blijven zichtbaar.

Grey Wash

Geeft het hout een grijze kleur maar de nerven van het hout blijven zichtbaar.


Black Wash

Geeft het hout een zwarte kleur maar de nerven van het hout blijven zichtbaar.